Stay At Home Cinema


Не мога без филми и дори в тези странни времена, намирам разтуха в тях. Хората готвят, правят упражнения, а аз мисля да си водя един кино-дневник на дните под карантина. Няма да има строг принцип или подбор на заглавията. Просто това, което гледам вечер и с което се разсейвам след брифинги, новини, електронни учебници, домакински задължения и игри с малчуганите. Човек не може да кара само на задачи, работа и отговорности. Удоволствието и умението за абстрахиране от ситуацията ще запази съзнанието ни. Важно е след всичко да сме не само здрави, финансово оцелели, но и психически стабилни.

Какви филми ще гледам, все пак

За разлика от други киномани, в момента не съм настроение за „Нещото“, „Зараза“ и „След утрешния ден“. Вероятно ще избягвам подобни ленти. Ще се опитам да наваксам с популярни филми, които поради претовареност все не успявах да видя. Ако някой ден не пиша за филм, значи наваксвам със сериал и като изгледам някой сезон, ще пиша за него.

Време е за забавление?

Дори когато навън е мрачно и много неща в ежедневието ни се променят със скоростта на светлината, се опитвам да си мисля за хубавото, което предстои. С радост ще видя любими актьори, ще си пусна и някой любим филм, а защо не и нещо, което иначе никога не бих гледала като филм на ужасите. Не съм особен почитател на хорърите. Тъй като почти всеки ден гледам анимации, вероятно и за тях ще пиша от време на време. Не знам! Ще е спонтанно и според деня!

Ето и първото заглавие от вчера вечерта…Radin!/ Скъперник (2016)

2 мнения за “Stay At Home Cinema

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s